شرايط اخذ ويزاي استارتاپ كانادا چيست؟

۸ بازديد ۰ نظر

تقريبا همه شما براي داشتن زندگي بهتر و رسيدن به اهداف و ايده آل هاي تان به دنبال راهي هستيد تا به كمك مهارت ها و دانسته هاي تان درآمد كسب كنيد. مسلما شما هم در زندگي تان روياهايي در سر داريد، از رفتن به دانشگاه هاي خوب و برتر گرفته تا داشتن خانه اي لوكس و پوشيدن لباس هاي مارك دار! همه و همه مواردي هستند با ميزان درآمد شما رابطه مستقيم دارند، پس در ذهن تان به دنبال راهي هستيد كه ميزان درآمدتان را بيشتر و بيشتر كنيد؛ چه راهي بهتر از مهاجرت به كانادا؟!؟

به طور قطع مي توان گفت يكي از اين روش هاي رسيدن به تمام اين اهداف، مهاجرت به جايي است كه ما را در رسيدن به آرزوهاي مان ياري كند. اما بايد گفت كشوري كه براي مهاجرت انتخاب مي كنيم شايد مهم ترين انتخاب زندگي مان باشد. يكي از كشورهايي كه در اين سال هاي گذشته بسيار مورد توجه افراد و ايرانيان براي مهاجرت قرار گرفته است، كانادا مي باشد.

اين كشور هم از نظر وضعيت معيشت و هم تحصيل از اهميت بالايي برخوردار است. پس اگر به دنبال ميزان درآمد بالايي هستيد و انتخاب شما براي مهاجرت، كشور كانادا است، همين حالا اقدام كنيد. اين كه چطور و چگونه اين كار را انجام دهيد را ما به شما مي گوييم، اين كه چطور با سرمايه و ايده اي كه در سر داريد، يكي از ويزاهاي كانادا را دريافت كنيد.

 

 

 

اخذ ويزاي استارتاپ

تمامي افراد متقاضي مهاجرت به كانادا از طريق استارتاپ براي اين كه موفق به دريافت ويزاي استارتاپ شوند نياز است 3 شرط را داشته باشند. از جمله اين شروط عبارتند از اشخاص متقاضي مهاجرت به كشور كانادا از طريق استارتاپ ملزم به اثبات نمودن ايده يا طرح تجاري خود مي باشند، همواره اين اشخاص مورد حمايت از جانب سازمان هاي داراي اعتبار و داراي شهرت خواهند بود.

افرادي كه خواستار مهاجرت به كانادا هستند بايد مهارتشان در زبان انگليسي و فرانسوي را افزايش دهند و به صورت جدي به آموزش ديدن اين دو زبان بپردازند. با اين توضيح كه شرط لازم براي آموزش اين مي باشد كه دست كم در سطح CLB5 موفق به اخذ مدرك شوند. پس از سپري كردن كليه مراحل مذكور در شركت نام برده، نامه اي با موضوع مورد قبول قرار گرفتن و همچنين مورد پذيرش قرار گرفتن طرح تجاري اين اشخاص صادر مي شود.

درصورتي كه مهاجران موفق به دريافت ويزاي استارتاپ كانادا شوند، براي راه اندازي استارتاپ نياز به سرمايه اوليه دارند. اين ميزان سرمايه براي مدت زمان 6 ماه اول زندگي اين افراد و خانواده ي آن ها كافيست. اين كارآفرينان ملزم به داشتن اختراعات و نوآوري هاي خاص همچنين ايجاد شغل و كارآفريني هستند. شروع نمودن يك رقابت در سطح جهاني از الزامات مي باشد.

علاقه مندان به استارتاپ و مهاجرت به كانادا مي توانند با يك تير دو نشان بزنند. با مهاجرت به كانادا از طريق استارتاپ در موسسه پارسي كانادا و اخذ ويزاي كارآفريني مي توان پتانسيل راه اندازي و شروع فعاليت يك شركت تازه تاسيس و همچنين نوآور را به دست آورد.

برخلاف بعضي از كشورهاي ديگر، راه اندازي يك شركت تجاري در كانادا نسبتا آسان است. هيچ محدوديتي، از جمله حداقل تحصيلات (براي راه اندازي نوع خاصي از كار) و يا حداقل سرمايه وجود ندارد. بنابراين هر فردي با داشتن فكر، استعداد و روحيه كارآفريني مي تواند آن كار را بيازمايد. بسته به بلند پروازي، سرمايه و توانمندي شما، استارتاپ شما مي تواند از يك فعاليت اقتصادي مستقل تك نفره تا حتي يك شركت بزرگ با كارمندان زياد باشد.

راه اندازي يك كسب و كار جديد و استارتاپ مي تواند از طرفي داراي مزيت و از طرف ديگر نيز چالش برانگيز باشد. ممكن است خود اشتغالي جذاب باشد اما امنيت مالي كمتر نيز يكي از موارديست كه به دغدغه افراد تبديل شده است. در ادامه اين مقاله با تمامي شرايط و مزاياي راه اندازي يك استارتاپ در كانادا آشنا مي شويد.

 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.